Polewa zastygająca to nieodzowny składnik deseru lodowego. Większość z miłośników lodów nie wyobraża sobie zjeść loda bez dodatku polewy zastygającej czy jak w przypadku dzieci - posypki strzalającej.
Nasza polewa zastygająca polana na loda tworzy cienką, chrupiącą warstwę czekolady. Dzięki temu otrzymamy piękny widok, ale również niepowtarzalny smak całego deseru. Nasza polewa produkowana jest z naturalnych składników w bogatej gamie smakowej. Do naszych smaków zaliczamy smak:
Polecamy również nowy smak polewy zastygającej - orzechowo-kakaowy (orzeszki arachidowe).
Polewa zastygająca pakowana jest w 1 kg wiaderka, roztapiamy ją stopniowo w Bemarze o temperaturze nie przekraczającej 30 stopni. Dokładna instrukcja wytwarzania naszych produktów dostępna jest w naszym katalogu, gdzie serdecznie zapraszamy.
Zachęcamy do składania zamówień na adres: biuro@dylex.com.pl W przypakdu pytań prosimy o telefon pod numer +48 91 577 03 21. Jesteśmy do Państwa dyspozycji również w naszej fabryce w Stargardzie, ul. Gdyńska 28 B, woj. zachodniopomorskie.
Zapraszamy do współpracy lodziarnie, restauracje i punkty gastronomiczne z całego kraju.
Życzymy ciekawych smaków.