Polewa zastygająca Alaska to niezmienny w swoim smaku i konsystencji produkt naszej Wytwórni. Nasza polewa idealnie rozprowadza się po masie lodowej lodów Alaska, tworząc cienką warstwę czekolady, która jest delikatna, krucha i naturalna w smaku. Polewa zastygająca i lody Alaska to duet doskonały pod każdym względem.
Nasza firma, jako producent koncentratów w proszku, oferujemy Państwu bogatą paletę smaków takich jak:
Do tak bogatej gamy smakowej dołożyliśmy smak orzechowo-kakaowy (orzeszki arachidowe 14%). Smak ten został ulubionym smakiem najmłodszych naszych miłośników deserów lodowych, ponieważ doskonale zaspokaja zarówno smak czekolady i orzechów. Cieszymy się, że możemy wszystkim naszym kontrahentom stworzyć tak ciekawą ofertę handlową pod względem smaków, konsystencji oraz różnorodności koncentratów lodów w proszku.
Polewy zastygające Alaska pakujemy w 1 kg wiaderka plastikowe, a następnie w kartoniki 5, 10 lub 20 kg. Przypominamy, iż w celu wyjęcia polewy z wiaderka zalecamy włożyć pojemnik do lodówki na około 1 godzinę. Bowiem schłodzona polewa zastygająca łatwiej odchodzi od ścianek wiaderka. Polewy Alaska należy prosimy roztapiać stopniowo w Bemarze i nie przekraczać temperatury 30°C.
Zapraszamy lodziarnie, punkty gastronomiczne i restauracje do składania całorocznych zamówień na nasze koncentraty lodów w proszku Alaska, polewy zastygającej, koncentraty proszku gofrowego czy napoju mrożonego Shake.
Zamówienie prosimy kierować na adres email: biuro@dylex.com.pl
Życzymy smacznego.