Polewa zastygająca, bo o niej mowa, to produkt o wielkiej mocy sprawczej. Dlaczego? Dlatego, że polana na masę lodową polewa staje się cienką warstwę czekolady, która jest delikatna, krucha i naturalna w smaku. Lody Alaska polane naszymi polewami zastygającymi tworzą duet idealny pod względem smaku, jak i kompozycji wizualnej. Zapewne przekonali się Państwo o tym tego lata.
Polewa zastygająca to nieodzowny element sprzedaży wraz z koncentratami lodów w proszku Alaska. Polewy również produkujemy z naturalnych składników, które wyczuwa się do pierwszego smaku. Nasze polewy zastygające Alaska są niezmienne w swoim smaku i swojej konsystencji od początku jej produkcji. Dlatego mają swoje miejsce w każdej lodziarni i punkcie gastronomicznym.
Polecamy następujące smaki polewy zastygającej:
Polewy zastygające Alaska pakujemy w 1 kg wiaderka plastikowe, a następnie w kartoniki po 5, 10 lub 20 kg. W celu wyjęcia polewy z wiaderka prosimy włożyć pojemnik do lodówki na około 1 godzinę. Schłodzona polewa Alaska łatwo odchodzi od ścianek wiaderka. Polewę należy roztapiać stopniowo w Bemarze i nie przekraczać temperatury 30°C.
Oczywiście polewę zastygającą Alaska mamy w stałej sprzedaży przez cały rok. Zachęcamy naszych stałych, jak i nowych kontrahentów do całorocznej współpracy z naszą Wytwórnią w Stargardzie, ul. Gdyńska 28 B. Więcej informacji o naszych wszystkich koncentratach w proszku udzielimy Państwu pod numerem telefonu +48 91 577 03 21.
Życzymy smacznego.