+48 91 577 03 21

2021-06-17

Amerykańskie czy włoskie?


Amerykańskie czy włoskie?

Tak upalnie to już dawno nie było. Temperatury ponad 30 stopni nie zachęcają do niczego innego jak do ochłody. Chłodzić możemy się w wodzie, ale także spożywajać chłodne napoje i desery lodowe. Oczywiście lody są najbardziej znanym sposobem na schłodzenie pragnienia zarówno u dzieci, jak i dorosłych.

Lody świderki i lody soft to najczęściej kupowane lody w porze upałów. Nasza firma, jako producent koncentratów lodów w proszku, poleca swoim odbiorcom naturalny produkt jakim są lody amerykańskie i lody włoskie. Lody amerykańskie to lody w kształcie zmrożonego świderka, natomiast lody włoskie to napowietrzona masa lodowa o bogatej gamie smakowej. Naszym najnowszym smakiem tego lata jest smak gumy balonowej, który przypomnia lata dzieciństwa rodzicom, a dzieciom - daje radość ze smaku.

Wszystkie nasze koncentraty lodów w proszku produkujemy z pełnowartościowego mleka w proszku, dzięki czemu otrzymujemy naturalny, pogłębiony smak śmietankowy, który można podawać z przeróżnymi dodatkami. Teraz mamy sezon na truskawki to jest najlepsza okazja do springboard smaku truskawkowego lodów amerykańskich czy włoskich. A Państwo które lody bardziej uwielbiają jeść - amerykańskie czy włoskie?

Zapraszamy do składania zamówień na koncentraty lodów w proszku Alaska 1,3,4, i 5 na adres email: biuro@dylex.com.pl Pełna nasza oferta dostępna jest także na naszej stronie - produkty.

Dodatkowych informacji udzielimy pod numerem telefonu +48 91 577 03 21. Zamówienia wysyłamy spedycją - szybko i bezpiecznie.

Zapraszamy do współpracy, bo sezon w pełni!

«powrót