Koncentrat proszku gofrowego służy do wytwarzania złocistych i chrupiących gofrów biszkoptowych. Ciasto, które otrzymujemy z połączenia koncentratu z wodą i oleju, jest wyjątkowo kruche, a kształt samego ciastka wychodzi wręcz idealny. Ponadto gofr jest aromatyczny o naturalnym smaku.
Nasz koncentrat proszku gofrowego w swoim składzie posiada komponenty, które zapobiegają przywieraniu i przylepianiu się ciasta do gofrownicy. Dzięki tej formule pieczenie gofrów będzie szybkie, ale i przyjemne. Przyjemne będzie również zjedzenie takiego idealnego ciastka z wielką ilością ulubionych dodatków takich jak:
Do sporządzenia ciasta na gofry biszkoptowe należy przygotować 4 litry wody, 1200 ml oleju roślinnego i 5 kg koncentratu proszku gofrowego. Piec w gorącej gofrownicy przez około 2-3 minuty w temp. 180°C -200°C. Koncentrat proszku gofrowego pakowany jest w 5 kg worki zbiorcze.
Zapraszamy wszystkie lodziarnie, restauracje i punkty gastronomiczne serwujące gofry do całorocznej współpracy z naszą Wytwornią. Działamy przez cały rok, dlatego też dysponujemy wszystkimi naszymi produktami, w tym koncentratem lodów w proszku Alaska. Służymy Państwu wieloletnią wiedzą i doświadczeniem w produkcji produktów w proszku. Nasza produkcja odbywa się w ścisłym reżimie sanitarnym i zgodnie z wymogami unijnymi (system HACCP).
Więcej informacji udzielimy Państwu pod numerem telefonu, a zamówienia prosimy kierować na adres: biuro@dylex.com.pl
Życzymy smacznego.